Supa crema proteica de soia si naut

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan

Etichete:

1.Supa cremă proteică de soia și năut este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/sau gluten.

Vă propun o rețetă de Supă cremă proteică de soia și năut pe care puteți să o savurați chiar și la serviciu în pauza de prânz. 

Ingrediente necesare:

-50 g boabe de soia
-100 g boabe de năut
-1 borcan cu iaurt natur din soia
-¼ linguriță cu sare
-½ lingură cu ulei de floarea soarelui
-600 ml apă

Supă cremă proteică de soia și năut

Supă cremă proteică de soia și năut

Modul de preparare:

1.Boabele de soia și năut se pun la hidratat într-un borcan cu apă peste noapte în frigider.
2.A doua zi boabele de soia și năut se pun la fiert.
3.După ce boabele sunt fierte se pasează cu mixerul, apoi după ce se răcește puțin se adaugă iaurtul natur din soia și uleiul de măsline.

 
Facebookyoutube  
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post a comment.