Supa Purple velvet

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan

Etichete:

1.Supa Purple velvet este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/sau gluten.

Supa cremă are o culoare fabuloasă, conține doar câteva ingrediente și se prepară foarte rapid.

Ingrediente necesare:

-1 varză roșie
-2 cepe roșii
-2 morcovi
-1 borcan cu iaurt natur din soia
-1/2 linguriță cu sare
-1 l apă

Modul de preparare:

1.Toate legumele se spală și se șterg cu un prosop din hârtie.
2.Ceapa și morcovii se curăță de coajă și se taie grosier.
3.Dacă este nevoie varza se curăță de două trei frunze, apoi se toacă grosier.
4.Legumele se fierb al dente, apoi se pasează cu blenderul vertical și se adaugă iaurtul natur din soia.

 
Facebookyoutube  
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post a comment.