Suc antiraceala

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan

Etichete:

1.Sucul antirăceală este recomandat și pentru un regim vegan -vegan-raw sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/ sau gluten.

Cel mai simplu mod de a consuma zilnic fructe și legume este să le transformăm în suc. Dacă sunteți obișnuiți cu un fresh de portocale, atunci puteți merge mai departe și explora gusturi mai puternice și mai interesante. Se pot realiza foarte multe combinații. Fiecare mix de fructe și legume este plin de minerale și vitamine și sprijină organismul în procesele de vindecare. Rețeta de suc antirăceală poate fi realizată pentru a ține la distanță răcelile.

Ingrediente necesare:

-1 portocală
-1 măr galben
-1 morcov
-o felie de ridiche neagră

Suc antirăceală

Suc antirăceală

Modul de preparare:

1.Fructele și legumele se spală sub jet de apă, se șterg cu un prosop din hârtie, se curăță de coajă, de sâmburi și se taie portocala și mărul în sferturi, ridichea neagră în optimi și morcovul în două.
2.Sucul se realizează din portocală, măr, morcov și ridiche neagră prin presarea la rece cu storcătorul electric.
3.Sucul trebuie băut imediat pentru a nu se oxida.

 
Facebookyoutube  
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post a comment.