Bomboane Red velvet

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan

Etichete:

1.Bomboanele Red velvet cake sunt recomandate și pentru un regim vegan (pentru varianta vegan se poate înlocui mierea cu sirop de arțar) sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/ sau gluten.

Bomboanele Red velvet cu glazură de ciocolată și coacăze roșii, discurile din ciocolată cu fructe de pădure și inimioarele de cocos sunt delicioase și rapid de preparat.

Ingrediente necesare:

1.100 g ciocolată neagră 75%

2.fructe de pădure pentru decor

3.ingredientele de la Red velvet cake 

Bomboane Red velvet

Bomboane Red velvet

Modul de preparare:

1.Ciocolata neagră se rupe bucăți, se pune într-un castron și se topește 2-3 minte la cuptorul cu microunde.

2.După ce ciocolata neagră s-a topit, cu o linguriță se pune pe o tavă tapetată cu hârtie de copt sau siliconată și se formează discuri cu diametrul de 2 cm. Pe fiecare disc se așează câte o boabă de fructe de pădure.

3.Modul de preparare al bomboanelor Red velvet este asemănător cu cel de la Red velvet cake. Bomboanele Red velvet pot fi modelate sub formă de sfere, cilindrii sau trunchiuri de con, apoi se trec prin ciocolată topită și se lasă să se răcească.

 

 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply