Salata iceberg cu avocado si lastari

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan

Etichete:

1.Salata iceberg cu avocado și lăstari este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă vegan raw, rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/sau gluten.

Ingrediente necesare:

-1/4 salată iceberg

-25 g rucola

-1 avocado

-1 ardei capia roșu

-10 roșii cherry diverse sortimente - galbene, roșii, roșu cu verde, portocalii

-2 linguri cu lăstari (germeni) de ridiche

-2 linguri cu lăstari (germeni) de ceapă roșie

-2 linguri cu lăstari (germeni) de lucernă și chimen dulce

-suc de la 2 felii de lămâie

-1/2 linguriță ulei de floarea soarelui

-1/4 linguriță cu sare 

Salata iceberg cu avocado si lastari

Salata iceberg cu avocado si lastari

Modul de preparare:

1.Legumele se spală, se șterg cu un prosop din hârtie sau se scutură de apă (frunzele de salată), apoi se taie.

2.Toate ingredientele se pun într-un castron și se amestecă.

 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply