Supa de loboda, leurda si linte

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan


Etichete:

1.Supa de lobodă, leurdă și linte este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/sau gluten.


Ingrediente necesare:

-1 legătură de lobodă

-1 legătură de leurdă

-1 ceșcuță cu linte portocalie

-3 linguri cu bulion de roșii și ardei

-1 linguriță cu ulei de floarea soarelui

-1/4 linguriță cu sare

-1 l apă


Supa de loboda, leurda si linte

Supa de loboda, leurda si linte


Modul de preparare:

1.Frunzele de lobodă și leurdă se spală bine sub jet mic de apă, lintea se pune într-un bol și se spală.

2.Toate ingredientele se pun într-o oală (în afară de ulei, care se adaugă la sfârșit după ce se oprește focul) și se fierb 10 minute.

3.Supa se pasează cu mixerul vertical.  


 
Facebookyoutube  
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post a comment.