Supa de loboda, leurda si linte

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan


Etichete:

1.Supa de lobodă, leurdă și linte este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/sau gluten.


Ingrediente necesare:

-1 legătură de lobodă

-1 legătură de leurdă

-1 ceșcuță cu linte portocalie

-3 linguri cu bulion de roșii și ardei

-1 linguriță cu ulei de floarea soarelui

-1/4 linguriță cu sare

-1 l apă


Supa de loboda, leurda si linte

Supa de loboda, leurda si linte


Modul de preparare:

1.Frunzele de lobodă și leurdă se spală bine sub jet mic de apă, lintea se pune într-un bol și se spală.

2.Toate ingredientele se pun într-o oală (în afară de ulei, care se adaugă la sfârșit după ce se oprește focul) și se fierb 10 minute.

3.Supa se pasează cu mixerul vertical.  


 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply