Supa de stevie cu orez si oregano

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan


Etichete:

1.Supa de ștevie cu orez și oregano este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă potrivită pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/sau gluten.


Ingrediente necesare:

-3 legături de ștevie

-1 ceșcuță cu orez alb cu bob lung

-10 crenguțe de oregano proaspăt

-1 borcănel cu iaurt natur din soia

-1/2 linguriță cu sare

-1 l apă


Supa stevie orez oregano

Supa de ștevie cu orez și oregano


Modul de preparare:

1.Frunzele de ștevie se spală bine sub jet mic de apă, orezul se pune într-un bol și se spală, oregano se apală și se taie fin.

2.Toate ingredientele se pun într-o oală (în afară de iaurtul din soia natur, care se adaugă la sfârșit după ce se oprește focul) și se fierb 20 de minute.

3.Supa se pasează cu mixerul vertical.
 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply