Pasta de ciuperci cu ardei

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan


Etichete:

1.Pasta de ciuperci cu ardei, vinete și oregano este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă recomandată și pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/ sau gluten.


Pasta de ciuperci cu ardei, vinete și oregano poate fi un aperitiv grozav folosit ca dip la o petrecere între prieteni alături de salată iceberg cu avocado și ardei și cremă de usturoi.


Ingrediente necesare:

-500 g ciuperci Champignon albe

-3 ardei capia roșii

-2 vinete

-10 crenguțe de oregano proaspăt

-1 linguriță cu ulei de măsline

-1/4 linguriță cu sare


Pasta ciuperci ardei vinete oregano

Pasta de ciuperci cu ardei, vinete și oregano


Modul de preparare:

1.Ciupercile se curăță de coajă, apoi se pun pe grătar împreună cu ardeii și vinetele și se coc.

2.După ce se răcesc, ardeii și vinetele se curăță de coajă și sâmburi.

3.Oregano se spală și se taie fin. 

4.Toate ingredientele se pun într-un vas și se pasează cu mixerul vertical. Se adaugă sarea și uleiul.

 
 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply