Pasta de ardei cu vinete si ciuperci brune

Autor rețetă și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan


Etichete:

1.Pasta de ardei cu vinete și ciuperci brune este recomandată și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Rețetă recomandată și pentru persoane cu intoleranță la lactoză și/ sau gluten.


Pasta de ardei cu vinete și ciuperci poate fi un aperitiv grozav folosit ca dip la o petrecere între prieteni alături de frigărui vegane și cremă de usturoi.


Ingrediente necesare:

-6 ardei capia

-2 vinete

-500 g ciuperci Champignon brune

-1 linguriță cu ulei de măsline

-1/2 linguriță cu sare


Pasta de ardei cu vinete si ciuperci brune

Pasta de ardei cu vinete si ciuperci brune


Modul de preparare:

1.Ciupercile se curăță de coajă, apoi se pun pe grătar împreună cu ardeii și vinetele și se coc.

2.După ce se răcesc, ardeii și vinetele se curăță de coajă și sâmburi, apoi se pasează cu mixerul vertical. Se adaugă sarea și uleiul.

3.Ciupercile Champignon se taie felii fine.


 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply