Meniu – Mic dejun – Sambata

Autor meniu și fotografie: Conf. Univ. Dr. Irina Grebenișan


Etichete:

1.Acest Meniu este recomandat și pentru un regim vegan sau vegetarian.

2.Rețetă de post.

3.Meniu recomandat și pentru persoane cu intoleranță la lactoză.


Micul dejun este o masă importantă care ne aduce necesarul de substanțe nutritive pentru a putea începe o nouă zi în plină forță. Ca în fiecare dimineață, înainte de a începe să mâncăm trebuie să ne hidratăm consumând 3 căni cu apă plată - în total 750 ml. Apoi, putem lua suprimentele alimentare (care fac parte din tratamentele naturiste de întreținere sau specifice pentru o anumită afecțiune), care se iau înainte cu 20 - 30 de minute înainte de masă. După micul dejun, la o oră sau conform prospectului se iau și suplimentele alimentare care trebuie administrate după masă.

Mousse-ul de mere trebuie să îl mâncăm separat de restul felurilor de mâncare. Fructele conțin glucide (fructoză) care sunt ușor asimilate și pentru a nu fermenta, mousse-ul de mere nu trebuie mâncat nici în timpul mesei, nici imediat după masă, ci înainte cu 30 de minute. 


Meniu:

-apă plată 3 x 250 ml (750 ml)

-suplimente alimentare (extracte gemoterapice, homeopate, capsule sau comprimate pe bază de plante medicinale)

- mousse de mere 

-rulada cu ciuperci brune si masline 

-Omleta din tofu si chia

-opțional o felie de paine integrala Pave

-opțional ceai verde sau ceai din plante medicinale neîndulcit sau cafea fără cofeină sau lapte vegetal


 
 
facebookyoutube  
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

No Comments Yet.

Leave a Reply